Evenimente corporate

Pentru noi, fiecare eveniment reușit este un motiv de mândrie. Avem o echipă de profesioniști cu o experiență bogată în organizarea evenimentelor corporate, iar facilitățile hotelului nostru se ridică la înălțimea celor mai moderne standarde. În vederea organizării unui eveniment corporate, echipa noastră vă va oferi asistență în coordonarea și planificarea seminariilor, conferințelor, cursurilor și a petrecerilor corporate. De asemenea, oferim servicii de catering în locațiile specificate de client.

coffe break

Coffee Break & Lunch

60-150 pers. 2 saloane

Pauzele de cafea sau cele de prânz sunt esențiale în timpul unui eveniment deoarece le oferă invitaților ocazia de dezbate idei, de a schimba păreri și de a se pregăti pentru o nouă sesiune de lucru.

Cere ofertă
Descriere

Pauzele de cafea și de prânz sunt cele în care oaspeții se cunosc și împărtășesc păreri cu privire la întâlnirea la care participă. Totodata, este momentul în care aceștia servesc o cafea aromată, un ceai fin sau un croissant delicios.

Beneficii

Personalizare

Una dintre cele două săli de evenimente corporate are deschiderea către parcul Rozelor. Aici, participanții pot lua o gură de aer proaspăt pentru a-și recăpăta energia.

Diversitate

Meniul de tip Coffee Break & Lunch este adaptabil și, în funcție de preferințele clientului, poate cuprinde băuturi și preparate. Gustările pot fi de tip finger food, patiserie dulce sau sărată.

meetings

Business meetings

60-150 pers. 2 saloane

Întâlnirile de afaceri sau cele în scop profesional au rolul de a menține o relație strânsă cu partenerii de afaceri. De asemenea, sunt un prilej bun pentru a fi mereu la curent cu nevoile acestora.

Cere ofertă
Descriere

Continental Drobeta Turnu Severin oferă clienților din zona business două săli de conferință. Personalul nostru vă pune la dispoziție logistica necesară pentru desfășurarea evenimentului. Sălile sunt dotate cu toate facilitățile necesare unei conferințe: lumină naturală, ecran de proiecție, flip chart, Wi-Fi gratuit.

În plus, la cerere putem asigura echipament IT suplimentar, dar și servicii de secretariat și de traducere, precum și pupitru sau echipamente audio/video speciale.

Beneficii

Personalizare

Sălile de conferință au layout flexibil și pot fi configurate și adaptate în funcție de cerințele clientului. Cele două săli de conferință pot fi amenajate în diferite moduri.

Colaborare

Echipa noastră vă oferă consiliere pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește tratamentul invitaților dumneavoastră.

petreceri corporate

Petreceri corporate

60-150 pers. 2 saloane

Legătura dintre angajați și angajatori este una extrem de importantă. Dacă doriți să vă recompensați angajații într-un mediu informal, atunci alegeți Continental Drobeta Turnu Severin pentru organizarea unei petreceri corporate pe cinste.

Cere ofertă
Descriere

Oferim posibilitatea organizării oricărui tip de petrecere corporate precum petreceri de Valentine’s Day, Ziua Femeii sau petreceri de Crăciun.

Indiferent de tematica petrecerii, conducerea hotelului va fi atentă la detalii, garantând astfel o atmosferă plăcută atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.

Beneficii

Meniu

Meniurile petrecerii pot fi de tip cocktail, bufet sau standard și sunt acompaniate de o selecție de băuturi alese pe care hotelul le va pune la dispoziție.

Variat

În funcție de identitatea companiei, petrecerea poate fi tradițională, cu o atmosferă întreținută de o orchestră și de dansatori profesioniști. În cazul în care se dorește organizarea unei petreceri mai puțin formale, punem la dispoziție echipament special pentru karaoke. Muzica petrecerii poate fi asigurată de DJ sau de un band. De asemenea, oferim sonorizare și lumini arhitecturale.

teambuilding

Teambuilding

60-150 pers. 2 saloane

Pentru organizarea unui teambuilding, hotelul Continental Drobeta Turnu Severin propune un pachet creat special, ce include 3 zile și 2 nopți de cazare precum și organizarea mai multor tipuri de activități outdoor sau indoor.

Cere ofertă
Descriere

În ceea ce privește activitățile, participanții la teambuilding pot alege între relaxare și adrenalină. Pentru iubitorii de drumeții, recomandăm aventura pe Dunăre ce constă într-o croazieră de 3 ore, în care veți vedea cele mai importante obiective turistice ale zonei.

Pentru că petrecerile din teambuilding sunt sarea și piperul ieșirilor, vă stăm la dispoziție cu o atmosferă incendiară, după croaziera pe Dunăre sau alte activități, pentru cei care vor să prindă răsăritul.

Datorită DJ-ului cu experiență, ring-ul de dans va fi asaltat de participanții la petrecere.

Beneficii

Obiective turistice

În timpul croazierei pe Dunăre veți putea vizita importante obiective turistice: Tabula Traiana, Mânăstirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Cazanele Mici și Mari, Peștera Veterani, Peștera Ponicova.

Aventură

Pentru iubitorii de senzații tari, recomandăm în decursul celor 3 zile de teambuilding activități precum rafting-ul, paintball-ul și X-treme Speo Tour ce constă în speoturism, turism montan, tiroliană și rapel, bouldering și trekking. Raftingul se face pe Cheile Nerei sau pe râul Cerna, iar la Paintball, indiferent dacă veți câștiga sau pierde, vă veți simți bine și întotdeauna va exista un următor joc. Noi îți oferim aceste senzații la pachet.

Unicitate

Aventura pe Dunăre include și activități de speoturism prin intrarea în peșteră pe apă și traversarea distanței de 1,6 km până la ieșire, unde veți servi o delicioasă saramură de pește pregătită la ceaun în mijlocul naturii. Pentru o priveliște spectaculoasă asupra defileului, vă recomandăm să urcați pe platoul Ciucaru Mare, de unde veți putea admira o priveliște spectaculoasă asupra Defileului Dunării.