Evenimente private

Continental Drobeta Turnu Severin are o echipă de profesioniști cu multă experiență în organizarea evenimentelor importante. Chiar dacă vorbim despre petreceri de majorat, despre nunți sau botezuri, echipa noastră va fi mereu alături de dumneavoastră cu sfaturi și consiliere. Ne dorim ca evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil și tocmai de aceea vă punem la dispoziție sala President. Cu un design impunător, aceasta sală se pliază perfect oricărui tip de petrecere privată. În plus, meniul personalizat va fi pregătit de bucătarii noștri cu deosebită atenție.

restaurant nunta

Restaurant nuntă Drobeta Turnu Severin

60-150 pers. 2 saloane

Nunta este poate cel mai important și impresionant moment din viața fiecăruia. Prin serviciile ireproșabile, prin dăruire și implicare, echipa Continental va asigura succesul evenimentului dumneavoastră.

Cere ofertă
Descriere

Pasiunea pentru evenimente memorabile ne încurajează de fiecare dată să ne întrecem pe noi înșine în crearea unei petreceri de nuntă de neuitat. Astfel, pentru noi, fiecare petrecere organizată reprezintă o provocare și o oportunitate pentru a demonstra experiența acumulată.

Sala President a fost renovată recent și este poate cel mai elegant restaurant de nuntă din Drobeta Turnu Severin. În configurația Theatre, sala poate găzdui un eveniment cu până la 250 de invitați, iar în configurația Ballroom, aceasta poate găzdui petreceri cu până la 160 de invitați.

La capitolul meniu, acesta va fi personalizat în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră.

Beneficii

Planificare

O echipă de profesioniști se va ocupa de decorarea sălii și vă va consilia în alegerea meniului și a elementelor de divertisment. Personalul nostru îmbină creativitatea cu eleganța în realizarea evenimentului perfect.

Poveste

Cu un tapet în nuanțe aurii, Sala President este perfectă pentru desfășurarea nunții dumneavoastră. Mai mult, sala are deschidere prin terasă către parcul Rozelor, unde puteți organiza o ședință foto alături de familie.

Avantajos

Oferim un preț avantajos pentru invitații din alte localități. De asemenea, oferim gratuit cel puțin o cameră.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare Drobeta Turnu Severin

60-150 pers. 2 saloane

Sala noastră de evenimente poate găzdui petreceri private precum aniversare zi de naștere sau petreceri de majorat. De asemenea, Sala President este potrivită banchetelor și petrecerilor de bal.

Cere ofertă
Descriere

Sala President poate găzdui o petrecere cu până la 250 de invitați, într-un cadru festiv și distractiv. Vă invităm sa vă luați „la revedere“ de la anii de liceu sau de facultate ori să vă aniversați ziua de naștere alături de cei dragi.

În ceea ce privește meniul, acestea poate fi servit sub forma unui bufet suedez sau sub forma clasică.

Beneficii

Preparatele

Meniul personalizat este preparat cu atenție de către bucătarii noștri. Preparatele sunt aranjate inventiv în farfurie astfel încât să vă surprindem plăcut invitații.

Experiența

Avem experiența a câtorva sute de evenimente organizate cu succes. De aceea, vă vom surprinde cu elemente inedite precum flambarea unor preparate.

Atmosfera

Echipa noastră de profesioniști vă va consilia cu sfaturi utile în ceea ce privește muzica sau sistemul de iluminat.

restaurant botez

Restaurant de botez în Drobeta Turnu Severin

60-150 pers. 2 saloane

Dacă vă aflați în căutarea unui restaurant de botez în Drobeta Turnu Severin, sala President reprezintă cadrul perfect pentru organizarea petrecerii datorită decorului elegant, servirii ireproșabile și meniului excelent.

Cere ofertă
Descriere

Petrecerea de botez reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei familii, fiind un prilej de bucurie pentru proaspeții părinți și pentru restul familiei.

Prin serviciile de calitate, prin întreținerea atmosferei și prin meniul personalizat, garantăm crearea unui eveniment perfect de care să vă aduceți mereu aminte cu plăcere.

Sala President, cu o capacitate maximă de 250 de persoane, este decorată în nuanțe aurii și, în funcție de numărul invitaților, poate fi aranjată în mai multe feluri.

Oferim cel puțin o cameră gratuită și reduceri pentru cazarea invitaților veniți din alte localități.

Beneficii

Preparatele

Punem la dispoziție un meniu divers, cu preparate din bucătăria autohtonă și din gastronomia internațională. Vom adaugă un strop de culoare și dăruire în bucate, astfel încât rezultatul din farfurie să fie pe gustul invitaților.

Ambient

Vom fi alături de dumneavoastră cu sfaturi practice pentru alegerea variantelor de divertisment.

Decor

Avem experiența câtorva sute de evenimente organizate cu succes, iar acest lucru ne ajută să anticipăm nevoile dumneavoastră și să decorăm sala într-un mod elegant.