Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Hotelul Continental Drobeta este situat pe bulevardul Carol l nr.2, în centrul orașului, în apropierea gării și la o distanță de aproximativ 500 metri de principalele instituții ale statului, Primaria și Prefectura.

În imediata apropiere a hotelului se află, de asemenea, Cetatea Medievală a Severinului, Palatul Cultural Teodor Costescu și Portul Drobeta, unele dintre principalele atracții turistice din oraș.

Cum ajungeți la noi:

Venind dinspre direcția Craiova pe drumul european E70 se continuă pe Bd. Tudor Vladimirescu, care este principala arteră rutieră a orașului, până la cel de-al treilea semafor, apoi la stânga tot până la cel de-al treilea semafor unde vă încadrați pe partea dreaptă, pe Bulevardul Carol. Intrând pe bdulevard, veți putea vedea hotelul la circa 300 de metri distanță, pe partea stângă.

O a doua variantă: venind dinspre Craiova pe drumul european E70, urmând liniar Bd. Tudor Vladimirescu până la intersecția cu Bulevardul Carol, până la sensul giratoriu cu macheta podului lui Traian, unde vă încadrați la dreapta urmând să parcurgeți o distanță de  aproximativ 300 m până la hotel. Hotelul este situat pe partea dreaptă a Bulevardului Carol.

A treia variantă este venind dinspre direcția Timișoara: circulând pe drumul european E70 până la sensul giratoriu cu macheta Podului lui Traian, unde vă încadrați la dreapta. Hotelul se află pe partea dreaptă la o distanță de aproximativ 300 m.

Toate rezervările directe efectuate pe website-ul nostru beneficiază de 10% discount față de orice alt site de rezervări.

Continental Drobeta Turnu Severin

+40 372 528 828

drobeta@continentalhotels.ro

Bd. Carol I nr.2, cod 220111, Drobeta Turnu Severin, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Gabriel Moraru general manager continental drobeta turnu severin

Gabriel Moraru
General Manager

Cristiana Costache
Asistent Resurse Umane & Vânzări

Nume (necesar)

Email (necesar)

Subiect

Mesaj

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.