Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact Continental Drobeta Turnu Severin

Hotelul Continental Drobeta este situat pe bulevardul Carol l nr.2, în centrul orașului, în apropierea gării și la o distanță de aproximativ 500 metri de principalele instituții ale statului, Primaria și Prefectura.

În imediata apropiere a hotelului se află, de asemenea, Cetatea Medievală a Severinului, Palatul Cultural Teodor Costescu și Portul Drobeta, unele dintre principalele atracții turistice din oraș.

Cum ajungeți la noi:
Venind dinspre direcția Craiova pe drumul european E70 se continuă pe Bd. Tudor Vladimirescu, care este principala arteră rutieră a orașului, până la cel de-al treilea semafor, apoi la stânga tot până la cel de-al treilea semafor unde vă încadrați pe partea dreaptă, pe Bulevardul Carol. Intrând pe bdulevard, veți putea vedea hotelul la circa 300 de metri distanță, pe partea stângă.

O a doua variantă: venind dinspre Craiova pe drumul european E70, urmând liniar Bd. Tudor Vladimirescu până la intersecția cu Bulevardul Carol, până la sensul giratoriu cu macheta podului lui Traian, unde vă încadrați la dreapta urmând să parcurgeți o distanță de  aproximativ 300 m până la hotel. Hotelul este situat pe partea dreaptă a Bulevardului Carol.

A treia variantă este venind dinspre direcția Timișoara: circulând pe drumul european E70 până la sensul giratoriu cu macheta Podului lui Traian, unde vă încadrați la dreapta. Hotelul se află pe partea dreaptă la o distanță de aproximativ 300 m.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Continental Drobeta Turnu Severin

Adresă: Bd. Carol I nr.2, cod 220111, Drobeta Turnu Severin, România
Receptie hotel :+40 372 528 828
Email hotel: drobeta@continentalhotels.ro

Continental Hotels – Sediul Central

Rezervări (Luni – Sâmbată: 8:00 – 22:00)
Telefon: +40 372 121 721
Email: reservation@continentalhotels.ro
Email: sales@continentalhotels.ro
Adresă: Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, București
Gabriel Moraru general manager continental drobeta turnu severin

Gabriel Moraru
General Manager

Cristiana Costache
Asistent Resurse Umane & Vânzări

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media