Restaurante

Restaurantul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este unul dintre cele mai selecte și cunoscute restaurante din Drobeta Turnu Severin. Meniul cuprinde o selecție de preparate diverse, pline de gust și culoare, din gastronomia internațională, dar și din cea tradițional românească. În timpul verii, masa poate fi servită pe terasa restaurantului, într-o atmosferă plăcută. Pentru a încheia o zi lungă și aglomerată, barul de zi al hotelului vă stă la dispoziție cu băuturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat și cafea gustoasă.

restaurant

Restaurant Drobeta Turnu Severin

Restaurantul Continental este situat la parterul hotelului și oferă un meniu bogat care conține preparate tradiționale românești și bucate delicioase din bucătăria internațională.

Preparatele noastre pline de savoare fac deliciul gurmanzilor și sunt creativ aranjate în farfurie. Fiecare preparat dă viață unei idei, unei amintiri și, de ce nu, unei povești. Dacă ajungi la noi, nu rata specilitatea casei, plachia de crap la cuptor cu mămăliguță.

Vezi meniul

hotel bar

Hotel bar

Barul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este refugiul perfect în care vă puteți încărca bateriile după o zi lungă și aglomerată. Decorul modern oferă o atmosferă reconfortantă.

Barul se află la parterul hotelului, iar decorul modern și atmosfera reconfortantă îl transformă în locul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru momentele de relaxare alături de cei care vă însoțesc în călătorie.

Vezi meniul