sali conferinta

Săli de conferință

Pentru organizarea evenimentelor corporate, Continental Drobeta Turnu Severin vă pune la dispoziție două săli de conferință moderne, echipate cu tot echipamentul tehnic necesar pentru un eveniment reușit. Ambele săli beneficiază de lumină naturală și sunt dotate cu sistem de climatizare, ecran de proiecție și flip chart, iar internetul WiFi de mare viteză este disponibil gratuit. La cerere, vă putem oferi și un sistem de traducere simultană, sisteme audio&video complexe, echipament IT, videoproiector, pupitru și servicii de secretariat.

Pentru detalii ne puteti contacta la: +40 372 528 828  sau drobeta@continentalhotels.ro

Măsurile de distanțare socială împotriva COVID-19 au determinat micșorarea capacității sălilor. Vezi noile informații.

Sală de conferință Dr. Tr. Severin

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Appolodor806050407050106
President2501607510020080330

Sală de conferință Dr. Tr. Severin

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Appolodor302420204020106
President11070305010020330

Sala Apollodor

Sala de conferințe Apollodor permite organizarea conferințelor și a evenimentelor importante, aceasta având o capacitate maximă de 80 locuri. Sala oferă confortul și logistica necesară unui eveniment reușit, datorită facilităților pe care le oferă. Sala este dotată cu aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Sala President

Sala de conferințe President a fost renovată recent și are o capacitate de 250 de locuri. Salonul poate găzdui atât evenimente private, cât și conferințe de mare anvergură. Încăperea dispune de lumină naturală și de o deschidere spre Parcul Rozelor, fapt ce poate contribui la succesul evenimentului corporate datorită cadrului perfect pentru relaționarea între invitați.

Sala oferă un cadru elegant pentru desfășurare, fiind dotată cu toate facilitățile necesare unei eveniment corporate: aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit. La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Continental Drobeta Turnu Severin