Organizăm evenimente corporate în Drobeta
Organizăm evenimente corporate în Drobeta

Plan săli de conferințe

Închiriere săli de conferință Drobeta

Sală de Conferințe Drobeta Turnu Severin. Pentru organizarea de evenimente coporate și evenimente private avem trei săli de conferință: două la Continental Drobeta Turnu Severin și una la Continental Porțile de Fier.

Sălile au următoarele facilități: lumină naturală, internet Wi-fi gratuit, aer condiționat, ecran de proiecție, flip chart. La cerere, vă putem oferi: traducere, sistem audio&video, echipament IT, videoproiector, pupitru și servicii de secretariat.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

Sală de conferințe Drobeta

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Apollodor – Dr. Tr. Severin

90

60

50

25

90

50

106

President – Dr. Tr. Severin

250

160

75

100

200

80

330

Danubius – Porțile de Fier

120

100

60

40

150

70

220

Sala de conferințe Apollodor permite organizarea conferințelor și a evenimentelor importante, aceasta având o capacitate maximă de 90 locuri. Sala oferă confortul și logistica necesară unui eveniment reușit, datorită facilităților pe care le oferă. Sala este dotată cu aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Sala de conferințe President este recent renovată și are o capacitate de 250 de locuri. Salonul poate găzdui atât evenimente private, cât și conferințe de mare anvergură.

Încăperea dispune de lumină naturală și de o deschidere spre Parcul Rozelor fapt ce poate contribui la succesul evenimentului corporate datorită cadrului perfect pentru relaționarea între invitați.

Sala oferă un cadru elegant pentru desfășurare, fiind dotată cu toate facilitățile necesare unei eveniment corporate: aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Sala Danubius este sala de conferințe a motelului Continental Porțile de Fier, având o capacitate de 120 de locuri și o suprafață de 220 metri pătrați.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media