Organizăm evenimente corporate în Drobeta
Organizăm evenimente corporate în Drobeta

Plan săli de conferințe

Închiriere săli de conferință Drobeta

Sală de Conferințe Drobeta Turnu Severin. Pentru organizarea de evenimente coporate și evenimente private avem două săli de conferință la Continental Drobeta Turnu Severin.

Sălile au următoarele facilități: lumină naturală, internet Wi-fi gratuit, aer condiționat, ecran de proiecție, flip chart. La cerere, vă putem oferi: traducere, sistem audio&video, echipament IT, videoproiector, pupitru și servicii de secretariat.

Am reconfigurat set-up-ul sălilor și al meselor astfel încât normele de siguranță și distanțare să respectate numarul maxim de persoane admis. Pebtru detalii ne puteti contacta la:
+40 372 528 828  sau drobeta@continentalhotels.ro

Sală de conferințe Drobeta

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Apollodor – Dr. Tr. Severin

80

60

50

40

70

50

106

President – Dr. Tr. Severin

250

160

75

100

200

80

330

Sala de conferințe Apollodor permite organizarea conferințelor și a evenimentelor importante, aceasta având o capacitate maximă de 90 locuri. Sala oferă confortul și logistica necesară unui eveniment reușit, datorită facilităților pe care le oferă. Sala este dotată cu aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Sala de conferințe President este recent renovată și are o capacitate de 250 de locuri. Salonul poate găzdui atât evenimente private, cât și conferințe de mare anvergură.

Încăperea dispune de lumină naturală și de o deschidere spre Parcul Rozelor fapt ce poate contribui la succesul evenimentului corporate datorită cadrului perfect pentru relaționarea între invitați.

Sala oferă un cadru elegant pentru desfășurare, fiind dotată cu toate facilitățile necesare unei eveniment corporate: aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media