Gătim cu pasiune
Gătim cu pasiune

Restaurant

Restaurant

Restaurantul Continental este situat la parterul hotelului, fiind unul dintre cele mai selecte localuri din Drobeta.

Restaurantul întâmpină oaspeții cu cele mai bune gustări și servicii, aici puteți servi prânzul și cina în fiecare zi între orele 12:00 și 23:00. Micul dejun este servit de luni până vineri între orele 06:30 – 10:30, iar în weekend între orele 07:00 și 10:30.

Bucătăria restaurantului este atât internațională, cât și românească. Preparatele noastre au savoare, făcând deliciul gurmanzilor. Meniul pe care vi-l propunem cuprinde bucate diversificate, preparatele având un aspect irezistibil dublat de un gust delicios.

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin

Delectare

Preparatele noastre te invită să le deguști prin modul creativ prin care le aranjăm în farfurie. Fiecare preparat dă viață unei idei, unei amintiri și, de ce nu, unei povești. Dacă ajungi la noi, nu rata specilitatea casei, plachia de crap la cuptor cu mămăliguță.

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin

Ospitalitate

Personalul nostru este antrenat să vă ghideze în alegerea unor combinații fericite de mâncare și băutură, fiind prompt și receptiv cererilor dumneavoastră.

Select

Locația noastră este selectă, nuanțele de alb și bleumarin deschis emanând optimism și relaxare. Cadrul în care vei gusta preparate delicioase este unul elegant, unde clasicul și modernul se îmbină armonios.

Oferte

Oferte

Oferte

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?