Răsfață-te cu ceva dulce
Răsfață-te cu ceva dulce

Cofetărie Drobeta

Cofetărie Continental

Cofetăria Continental este locul tău de întâlnire în Drobeta, indiferent dacă ești din oraș sau doar în vizită în Drobeta. Cofetăria este situată în spatele hotelului Continental Drobeta Turnu Severin și îți oferă opțiunea de a degusta produsele dulci atât în interior, cât și pe terasă.

Vino să alungi frigul, în anotimpul rece, cu un ceai fierbinte, în cadrul intim și cochet al cofetăriei, sau răcorește-te în zilele călduroase de vară cu o înghețată pe terasa noastră!

PROGRAM

Luni – Duminică: 10:00-22:00

cofetarie drobeta

Gustări dulci

Bucură-te de gama noastră variată de gustări dulci, pe care le poți servi la noi sau acasă. Printre oferta noastră de prăjituri, recomandăm cheese cake-ul cu fructe de pădure sau gustul clasic al amandinei proaspete. Pe lângă prăjituri, în vitrina noastră găsești fursecuri, mini prăjituri sau produse de patiserie. Dacă ești în căutare de tort pentru o zi onomastică, te așteptăm să ne faci o vizită, avem 4 tipuri de torturi pentru poate gusturile!

cofetarie drobeta

Artistic

În weekend-urile călduroase de vară, terasa Cofetăriei Continental este animată de muzică live. Bandul Bunghy întreține atmosfera cu un repertoriu internațional, care este completată perfect de priveliștea Teatrului Teodor Costescu.

 

Ospitalitate

Ce oferim în plus față de alte locații? Atenția pentru tine și nevoile tale. Știm că oricât de bună ar fi cafeaua sau prăjitura preferată, dacă cel care ți-o servește n-are zâmbetul pe buze, experința ta nu va fi una deplină. Așadar, vino să ne cunoaștem și vei reveni la noi, ca la un prieten bun!

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.