Încântă-ți simțurile
Încântă-ți simțurile

Bar de zi

Bar în Drobeta

Barul de zi al hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este un refugiu perfect după o zi lungă și aglomerată sau un loc în care vă puteți încărca bateriile.

Barul se află la parterul hotelului, în imediata apropiere a recepției, fiind locul ideal pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a sta la discuții alături de cei care vă însoțesc în călătorie.

PROGRAM – zilnic 12:00 și 23:00

bar continental drobeta

Inedit

Aria barului este renovată, clasicul contrast alb-negru creând un design extrem de actual, perfect pentru oaspetele zilelor noastre. Pe timp de vară, vă așteaptăm pe terasa barului cu o limonadă într-un pahar aburit de bucățile de gheață.

bar continental drobeta

Arome

Vă provocăm să vă încântați simțurile cu sortimentele de vinuri și cocktailuri colorate pe care le avem în meniu. De asemenea, la noi găsiți cafele aromate, de la expresso la frappe-uri răcoritoare, dar și ceaiuri relaxante, numai bune pe timpul rece.

 

Priveliște

Datorită poziționării sale, barul de zi are lumină naturală, permitându-ți să admiri cadrul natural de afară prin geamurile care țin loc de pereți. Atmosfera placută și primitoare este întregită de o muzică ambientală de calitate.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.