Dedicați profesionalismului
Dedicați profesionalismului

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente

Restaurantul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin reprezintă unul dintre cele mai selecte locuri din oraș. Aici puteți servi o masă delicioasă, într-un cadru primitor.

Meniul cuprinde o selecție de preparate diverse, pline de gust și culoare, din gastronomia internațională, dar și tradițional românească. În timpul verii, masa poate fi servită pe terasa restaurantului, într-o atmosferă plăcută.

Pentru a încheia o zi lungă și aglomerată, barul de zi al hotelului vă stă la dispoziție cu băuturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat și cafea gustoasă.

Mai mult, dacă sunteți interesat de un restaurant evenimente, echipa de profesioniști Continental Drobeta este mereu pregatită în vederea organizării de evenimente corporate sau private.

Indiferent de tipul evenimentului pe care doriți să-l organizați, la Continental Drobeta Turnu Severin veți găsi o echipă profesionistă care vă va oferi asistență și sprijin deplin în planificarea până în cel mai mic detaliu a evenimentului dumneavostră.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.