Echilibrul aromelor
Echilibrul aromelor

Prăjitura aniversară Enjoy

Prăjitura aniversară Enjoy

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

prajitura aniversara continental drobeta turnu severin

Anul acesta Continental Hotels împlinește 25 de ani de la înființare, timp în care am fost gazdă pentru 5 milioane de oaspeți, oferind zâmbete fiecărei persoane care ne-a trecut pragul.

Dorim să sărbătorim împreună cu oaspeții noștri cei 25 de ani de existență, motiv pentru care am creat un desert deosebit, potrivit pentru sărbătorirea unui sfert de secol în industria ospitalității.

Te invităm să te bucuri de prăjitura aniversară „Enjoy“.

Întâlnirea cu prăjitura Enjoy îți va răsfăța papilele gustative deoarece reprezintă un echilibru perfect de arome și texturi. De la prima înghițitură vei descoperi combinația de ciocolată cu fulgi crocanți de cereale, alături de crema din frișcă proaspăt bătută și șarlotă. Aromele de rom, cafea și vanilie completează discret rețeta savuroasă. Vedeta prăjiturii aniversare Enjoy este căpșuna, pe care o veți întâlni nu doar ca decor, ci și în interiorul desertului.

Prăjitura noastră aniversară a luat naștere în urma unui concurs intern, fiind câștigătoare dintre zeci de rețete participante. Creatoarea ei este Cotoi Alina, bucătar în restaurantul Mondo din Tîrgu Mureș. Cu această ocazie îi mulțumim pentru atenția acordată acestui desert delicios.

Recomandăm prăjitura Enjoy alături de alte preparate speciale din meniul aniversar de 25 de ani. Cere ospătarului de la restaurantul Continental prăjitura aniversară și îți garantăm că vei avea parte de o experiență unică și delicios de dulce. Enjoy!

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media