Petreceri corporate de Crăciun

Petreceri corporate de Crăciun

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit nu mai puțin de 3 variante de meniu, fiecare având tematica lui. Pentru iubitorii de mâncare românească, am pregătit Traditional Christmas. Dacă invitații tăi sunt dornici de o noapte de neuitat, alege Karaoke Christmas. În cazul în care cei pentru care organizezi petrecerea sunt ceva mai pretențioși, cu siguranță Chistmas Around the World este cea mai bună alegere.

Spațiul pe care ți-l propunem pentru petrecere este fie Restaurantul Continental, fie una dintre sălile noastre. Organizăm petreceri de Crăciun pentru un număr de la 25 la 250 de persoane.

Nu am uitat nici de partea de animare a petrecerii de Crăciun. Îți punem la dispoziție DJ și lumini speciale, pentru un cost suplimentar.

Pentru detalii complete, consultă oferta de mai jos.

Tradiție în organizare de petreceri de Crăciun corporate

Cei 25 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 528 828 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: drobeta@continentalhotels.ro.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media