Petreceri corporate de Crăciun 2018

Petreceri corporate de Crăciun 2018

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit nu mai puțin de 9 variante de meniu, pe care le poti combina cu diferitele pachete de băuturi pe care ți le punem la dispoziție. Pentru iubitorii de mâncare românească, am pregătit Traditional Christmas. Dacă invitații tăi sunt dornici de o noapte de neuitat, alege Karaoke Christmas. 

Organizăm petreceri de Crăciun pentru un număr de minim 30 de persoane.

Nu am uitat nici de partea de animare a petrecerii de Crăciun. Îți punem la dispoziție DJ și iluminat arhitectural, pentru un cost suplimentar.

Pentru detalii complete, consultă oferta de mai jos.

petreceri de crăciun drobeta 2018

Tradiție în organizare de petreceri de Crăciun corporate

Cei 27 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 528 828 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: drobeta@continentalhotels.ro.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media