Revelion 2017 - Exclusiv cu voie bună!
Revelion 2017 - Exclusiv cu voie bună!

Revelion 2017

Revelion 2017

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

oferta revelion 2017 drobeta continental

Dacă dorești un Revelion 2017 exclusiv cu voie bună și dans până dimineața, te invităm să iei parte la petrecerea organizată de Continental Drobeta Turnu Severin. Vom avea un program artistic cu nu mai puțin de 3 artiști vocali, care vor interpreta muzică populară, lăutărească și muzică ușoară.

Oferta Revelion 2017 Drobeta

Petrecere tematică de Revelion  300 lei / persoană.


Pachete Revelion:

640 lei
/ persoană / 3 nopți

710 lei / persoană / 4 nopți

770 lei / persoană / 5 nopți

 

Pachetele includ:

Petrecerea tematică de Revelion, cazare – loc în cameră dublă – cu demipensiune

Brunch pe 1 ianuarie.

Petrecere pe 1 ianuarie cu DJ.

 

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Grăbește-te să-ți prinzi oferta, locurile sunt limitate!

Program artistic pentru Revelion 2017 Severin

Am pregătit un program complet de muzică de petrecere: formația Nicolae Drăghia te va încânta cu acorduri lăutărești, iar soliștii de muzică populară Alina Moţi Drăghia și Ionut Iovănel vor încinge atmosfera cu hore și sârbe.

Surpriza serii este invitata specială Dora, solistă de muzică ușoră cu peste 22 de ani experiență în muzică. Ea va scoate la dans invitații cu piese celebre din repertoriul național și internațional. La Continental Drobeta va fi centrul distracției de pe malul Dunării!

Meniu

Meniul nostru poate fi considerat all inclusive, deoarece este extrem de bogat și variat. Meniul va cuprinde un platou aniversar cu 8 gustări delicioase, un fel principal cu două preparate servite cu garnitură și salată și un desert pe măsură.

Pe lângă lista de băuturi clasice, vă oferim și două tipuri de cocktailuri. Pentru lista completă de preparate și băuturi pentru petrecerea de Revelion 2017, te invităm să „răsfoiești“ meniul de mai jos.

În ceea ce privește localul, salonul pe care vi-l propunem este salonul President. Este recent renovat și oferă un spațiu generos și un cadru elegant pentru desfășurarea unei petreceri de Revelion 2017 ca la carte.

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 528 828 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: drobeta@continentalhotels.ro.

Te așteptăm să petreci un Revelion Exclusiv, cu un meniul All Inclusive, pe malul Dunării!

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media