Pauza de cafea și ceai la preț redus
Pauza de cafea și ceai la preț redus

Happy Hour Coffee&Tea!

Happy Hour Coffee&Tea!

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Ai nevoie de un impuls de energie în mijlocul zilei! Fie că preferi cofeina sau aroma fructelor pentru a-ți da un restart în mijlocul zilei, în luna octombrie, la hotel Continental Drobeta Turnu Severin „It’s time for Coffee&Tea”.

Între orele 16:00-18:00 ai 30% discount la specialitățile de cafea și ceai!

Indiferent dacă vrei un simplu espresso sau specialități din cafea ca Irish Coffee, vei plăti mai puțin pentru răsfățul tău de la prânz! De asemenea, avem arome de ceai premium potrivite pentru fiecare gust în parte.

oferta cafea

Unde te poți bucura de momentul tău de răsfăț la preț redus? În barul de zi al hotelului, dar și în restaurantul hotelului Continental. 

Nu uita să-ți notezi în agenda zilnică: între 16 și 18:00 „It’s time for Coffee&Tea” la Continental Drobeta Turnu Severin!

O cafea atent preparată este întotdeauna o idee bună, iar aceasta a fost inspirația noastră pentru poza lunii octombrie a campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune”. Te invităm să afli câteva curiozități despre cafea, cum se bea corect dar și alte articole despre „licioarea magică” care ne încarcă bateriile.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media