Meniu de Post

Meniu de Post

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Vino în restaurantul Continental și vei găsi, pe lângă meniul clasic, unul special cu preparate de post. Acest meniu va fi valabil tot anul 2019, fiind o alternativă viabilă pentru vegetarieni, dar și o variantă delicioasă pentru persoanele care țin post de-a lungul anului.

Perioadele în care meniul este valabil sunt:

  • Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel (24 iunie-28 iunie)
  • Postul Adormirii Maicii Domnului (1 august-14 august)
  • Postul Nașterii Domnului (14 noiembrie-24 decembrie)

Postul este o perioadă de reținere totală sau parțială de la anumite alimente sau băuturi, pe un timp mai lung sau mai scurt. Pentru că noi știm cât de dificil poate fi uneori, am găsit necesar a crea un meniu special pentru aceste perioadă.

Considerăm, de asemenea, că un meniu de post este util pe toată perioada anului și pentru vegetarieni, bineînțeles.

Vrem să arătăm că produsele de post pot fi extrem de gustoase, iar că cei care nu mânâncă deloc carne își pot lua toate proteinele necesare și din produse vegetale.

Meniul cuprinde de la garnituri la deserturi, oferind o varietate de posibilități de a lua o masă copiosă în perioada oricărui post.

Așadar, vă așteptăm la Hotel Continental Drobeta Turnu Severin cu un meniu de post delicios dedicat tuturor celor care țin post, dar și tuturor celor care sunt vegetarieni și, de ce nu, vegani!

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media