Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera Standard

Camera Standard

Dacă sunteți în căutare de cazare ieftină în Drobeta pentru un sejur relaxant, vă recomandăm una dintre cele 88 de camere standard pe care hotelul nostru le are. Puteți alege fie pentru camerele cu pat matrimonial, fie pentru cele cu paturi twin. Paturile din camerele twin au următoarele dimensiuni: 100 x 200 cm, iar patul din camerele matrimoniale are dimensiunea de 165 x 200 cm.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Camerele standard au o suprafață de 18 m2 și sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la Wi-Fi, telefon, iar băile au cadă. Clienții au posibilitatea de a primi doar camere de nefumători. La cerere, vă putem oferi pătuț pentru copil. Dacă aveți nevoie de uscător de păr, fier de călcat sau umbrelă, solicitați personalului Continental de la recepție.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Beneficii

Camerele standard oferă o priveliște de vis către fluviul Dunărea sau către parcul Rozelor, ceea ce vă va spori confortul din cameră, completându-l cu o stare de relaxare.

Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Serviciu de trezire
Telefon
TV prin cablu
Vedere panoramică
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media