De la 1 Ianuarie rezervă direct și ai 15% discountt
De la 1 Ianuarie rezervă direct și ai 15% discountt

Camerele Deluxe

Camera Deluxe

Pentru un hotel de 3 stele în Drobeta Turnu Severin, alegeți Hotelul Continental! Pentru un sejur de neuitat ți-am pregătit 7 camere twin deluxe și 15 camere matrimoniale deluxe. Ia-i pe cei dragi într-o vacanță și pregătiți-vă să transformați propria cameră în colțul vostru de paradis. Camerele deluxe au un mobilier în nuanțe azurii, în ton cu Dunărea, având un design actual și practic.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 15% față de orice alt site de rezervări.

Camerele deluxe au o suprafață de 18 m2 și sunt dotate cu facilități de bază (TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la Wi-Fi, telefon) la care se adaugă facilități suplimentare. La cerere, vă putem oferi pătuț pentru copil.

Clienții au posibilitatea de a primi doar camere de nefumători. În cazul în care aveți nevoie de fier de călcat sau umbrelă, vă rugăm să solicitați personalului de la recepție.

Beneficii

Pe lângă mobilierul mai modern decât cel din camerele standard, camerele deluxe au și aer condiționat, uscător de păr, geamuri termopane, iar băile au cabină de duș.

Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media