Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Apartament Deluxe

Apartament Deluxe

Dacă sunteți în căutare de cazare în Drobeta Turnu Severin de 3 stele, Apartamentul deluxe este ideal pentru iubitorii eleganței clasice, atmosfera apartamentelor fiind boemă, specifică vechii burghezii.

Apartamentul are o suprafață de 36 de metri pătrați, fiind alcătuite dintr-un living, un dormitor spațios și două băi dintre care una principală cu cabină de duș și cealaltă având funcția de baie de serviciu.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Patul din dormitor are dimensiuni potrivite unui somn liniștitor: 170 x 184 cm. Apartamentul are  TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la WiFi, telefon, aer condiționat, uscător de par, cântar, geamuri termopane și cafetieră.

La cerere, vă putem oferi pătuț pentru copil, iar la recepție găsiți fier de călcat și umbrelă.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Beneficii

Apartamentul aste dedicat călătorilor cu gusturi fine, celor care își doresc pe lângă un spațiu de dormit, o experiență de cazare elegantă și un tratament de vedetă. Mobilierul alb și cromatica aurie a apartamentelor vor crea un cadru de poveste, în care veți trăi clipe de relaxare de neuitat.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Fierbător apă
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Vedere panoramică
Zonă de relaxare
Presă de pantaloni
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media