Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Apartament

Apartament

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Cu o priveliște panoramică unică asupra Dunării, apartamentele hotelului vă stau la dispoziție pentru a vă detașa de tensiunea orașului. Structura apartamentelor este perfectă pentru un sejur liniștit și pentru un confort sporit.

Acestea au o suprafață generoasă de 36 metri pătrați și sunt alcătuite dintr-un living, un dormitor și două băi. Aici vă veți simți ca în propriului apartament.

Așadar, pentru un hotel ieftin în Drobeta, vă garantăm că Hotelul Continental este alegerea potrivită!

Livingul este mobilat cu o canapea extensibilă de două locuri, iar dormitorul cu un pat spațios ce are dimensiunea de 170 x 187 cm.

Apartamentele sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la WiFi, telefon, aer condiționat, uscător de păr, cântar și cafetieră. Pentru fier de călcat și umbrelă, întrebați la recepție și personalul vă va ajuta cu plăcere.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Beneficii

Apartamentele oferă atât facilități suplimentare celor pe care le au camerele, cât și un spațiu suplimentar care vă va aduce confortul de acasă și liniștea din vacanță la un loc. De asemenea, apartamentele vă oferă un spectacol al naturii de fiecare dată când vă uitați pe geam și vă întâlniți privirea cu Dunărea.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Vedere panoramică
Zonă de relaxare
Presă de pantaloni
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media