Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere

Camere

Eleganța și ospitalitatea și-au dat întâlnire pentru a crea 115 camere concepute pentru călătorul modern în căutarea oportunităților de afaceri sau aflat în concediu.

Oferim cazare de 3 stele în Drobeta Turnu Severin, în camere primitoare și confortabile.

Avem 66 de camere standard și 44 de camere deluxe, care îmbină utilul cu plăcutul, creând un spațiu propice de relaxare, în centrul orașului.

Priveliștea panoramică extraordinară către Dunăre și parcul Rozelor vă va oferi un cadru de poveste.

2 apartamente deluxe și 3 apartamente standard vă stau la dispoziție cu o atmosferă primitoare, perfectă pentru familii sau grupuri mari.

Hotelul oferă servicii de calitate și cazare 3 stele în Drobeta Turnu Severin.

Camerele hotelului Continental Drobeta Turnu Severin au facilități diversificate pentru un sejur placut: televiziune prin cablu, internet Wi-Fi și birou de lucru.

Room service-ul este disponibil în intervalul orar 18:00 – 21:30, check in-ul se face începând cu ora 15:00, check out-ul fiind până în ora 12:00.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media