Experiența unei cazări de excepție
Experiența unei cazări de excepție

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Hotel Continental oferă cazare în Drobeta Turnu Severin în centrul vechi al orașului, pe Bulevardul Carol.

Hotelul Continental Drobeta Turnu Severin se află în vecinătatea Palatului Cultural Theodor Costescu și a fântânii cinetice, la mai puțin de 500 m de Consiliul Județean și de Primărie.

Hotelul are dispoziție 115 camere pentru cazare în Drobeta Turnu Severin, fiecare cu vedere panoramică impresionantă asupra Dunării sau către Parcul Rozelor.

Pentru siguranța dumneavoastră, vă oferim posibilitatea de a lăsa obiectele de valoare la seiful de la recepție.

Hotelul nostru de 3 stele are parcare proprie supravegheată, un serviciu pe care vi-l punem la dispoziție gratuit, în funcție de disponibilitate.

Vă punem la dispoziție serviciul de curățătorie/spălătorie și acceptăm animalele de companie de talie medie. Programul de la recepție este non-stop, iar personalul vorbește mai multe limbi de circulație internațională.

La recepție aveți acces pentru transmiterea unui fax sau pentru fotocopiere, iar în lobby există business corner (calculator și acces la internet).

Dacă sunteți în căutare de cazare în Drobeta Turnu Severin, hotelul nostru vă pune la dispoziție toate facilitățile unui hotel de 3 stele. Aici puteți consulta ofertele noastre.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media