Trăiește aventura alături de colegii tăi
Trăiește aventura alături de colegii tăi

Teambuilding

Teambuilding

Pentru organizarea unui teambuilding, hotelul Continental Drobeta Turnu Severin vine cu un pachet creat special, ce include 3 zile și 2 nopți de cazare precum și organizarea mai multor tipuri de activități outdoor sau indoor.

În ceea ce privește activitățile, participanții la teambuilding pot alege între relaxare și adrenalină. Pentru iubitorii de drumeții, recomandăm aventura pe Dunăre ce constă într-o croazieră de 3 ore, în care veți vedea cele mai importante obiective turistice ale zonei.

Pentru că petrecerile din teambuilding sunt sarea și piperul ieșirilor, vă stăm la dispoziție cu o atmosferă incendiară, după croaziera pe Dunăre sau alte activități, pentru cei care vor să prindă răsăritul.

Datorită DJ-ului cu experiență, ring-ul de dans va fi asaltat de toți participanții la petrecere.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin

Obiective turistice

În timpul croazierei pe Dunăre veți putea vizita importante obiective turistice ca: Tabula Traiana, Mânăstirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Cazanele Mici și Mari, Peștera Veterani, Peștera Ponicova.

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin

Aventură

Pentru iubitorii de senzații tari, recomandăm în decursul celor 3 zile de teambuilding activități precum rafting-ul, paintball-ul și X-treme Speo Tour ce constă în speoturism, turism montan, tiroliană și rapel, bouldering și trekking. Raftingul se face pe Cheile Nerei sau pe râul Cerna, iar la Paintball, indiferent dacă veți câștiga sau pierde, vă veți simti bine și întotdeauna va exista un următor joc. Noi îți oferim aceste senzații la pachet.

Unicitate

Aventura pe Dunăre include și activități de speoturism prin intrarea în peșteră pe apă și traversarea distanței de 1,6 km până la ieșire, unde veți servi o delicioasă saramură de pește pregătită la ceaun în mijlocul naturii. Pentru o priveliște spectaculoasă asupra defileului, vă recomandăm să urcați pe platoul Ciucaru Mare, de unde veți putea admira o privelişte spectaculoasă asupra Defileului Dunării.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media