O petrecere cu mult bun gust
O petrecere cu mult bun gust

Restaurant Nunți

Restaurant Nunți Drobeta Turnu Severin

Pasiunea pentru evenimente memorabile ne încurajează de fiecare dată să ne întrecem pe noi în crearea unei petreceri de nuntă de neuitat în Drobeta Turnu Severin. Astfel, fiecare petrecere de nuntă organizată reprezintă pentru noi o oportunitate pentru a demonstra experiența acumulată și o provocare pentru a ne întrece limitele.

Nunta este poate cel mai important și impresionant moment din viața fiecăruia. Echipa Continental vă ajută ca acest eveniment să fie unul memorabil, prin serviciile ireproșabile pe care le oferă, prin dăruirea și implicarea personalului. Încă mai cauți restaurante nunți în Drobeta Turnu Severin?

Sala Prezident este renovată și poate găzdui un eveniment cu până la 250 invitați, în configurație theatre, și cu 160 de invitați, dacă aranjamentul sălii este de tip ballroom. Este poate cel mai frumos salon de nunți din Drobeta Turnu Severin.

În ceea ce privește meniul, acesta va fi personalizat în funcție de gusturile dumneavoastră, iar preparatele vor fi pe măsura importanței momentului.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

Restaurant Nunți Drobeta Turnu Severin

Planificare

O echipă de profesioniști se va ocupa cu decorarea sălii și vă va consilia în alegerea meniului și a elementelor de divertisment. Personalul nostru îmbină creativitatea cu eleganța, realizând evenimentul perfect pentru tine.

Restaurant Nunți Drobeta Turnu Severin

Poveste

Sala President este perfectă pentru desfășurarea petrecerii nunții dumneavoastră, având un tapet în nuanțe aurii, care vă va duce cu gândul la nunțile de poveste din cărți. Mai mult, sala are deschidere prin terasă către parcul Rozelor, unde puteți organiza o ședință foto de familie.

Avantajos

În ceea ce privește cazarea invitaților veniți din alte localități, oferim un preț avantajos, cu un discount considerabil, pentru o noapte în camerele economy, iar în funcție de numărul de invitați acordăm gratuit cel puțin o cameră.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media