Momente prețioase
Momente prețioase

Restaurant Botez

Restaurant Botez Drobeta Turnu Severin

Petrecerea de botez reprezintă unul dintre cele mai importante și prețioase evenimente din viața unei familii. Botezul unui copil este un mare prilej de bucurie pentru proaspeţii părinţi, dar şi pentru restul familiei şi prieteni.

Prin serviciile de calitate ce includ decorarea sălii, întreținerea atmosferei și meniul personalizat, garantăm satisfacerea invitaților și crearea unui cadru perfect pentru amintiri de familie.

Sala Prezident, sala noastră de evenimente, are o capacitate maximă de 250 de persoane, fiind decorată în nuanțe aurii. Sala poate fi aranjată în mai multe feluri, în funcție de numărul dumneavoastră de invitați.

În ceea ce privește cazarea invitaților veniți din alte localități, oferim reducere pentru o noapte în camera standard, iar în funcție de numărul de invitați acordăm gratuit cel puțin o cameră.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

restaurant continental drobeta

Preparate

Vă oferim un meniu divers, cu preparate din bucătaria autohtonă, dar adaptate creativ, cât și feluri de mâncare din gastronomia mondială. Vom adăuga un strop de culoare și dragoste în bucate, astfel încât rezultatul din farfurie să încânte invitații.

Ambient

Vom fi alături de dumneavoastră pentru a alege variantele potrivite de divertisment care să vă distreze invitații și copiii prezenți.

Decor

Suntem experimentați în decorarea sălii într-un mod elegant, care să exprime aerul festiv al evenimentului. Avem în spate sute de evenimente organizate, iar asta ne-a ajutat să anticipăm nevoile clienților.

 

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media