Impresionăm cei mai exigenți invitați
Impresionăm cei mai exigenți invitați

Petreceri corporate

Petreceri corporate

Legătura dintre angajați și angajatori este una extrem de importantă. Dacă doriți să vă recompensați angajații într-un mediu informal, atunci alegeți Continental Drobeta Turnu Severin pentru organizarea unei petreceri pe cinste.

Oferim posbilitatea să alegeți între o petrecere tematică, cu diverse ocazii: Valentine’s Day, Ziua Femeii, Crăciun sau puteți veni dvs. cu ideea.

Indiferent de tematica petrecerii, conducerea hotelului va fi atentă la detalii, garantând astfel o atmosferă plăcută atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

restaurant continental drobeta

Meniu

Meniurile petrecerii pot fi de tip cocktail, bufet sau standard și sunt acompaniate de o selecție din cele mai bune băuturi pe care hotelul le va pune la dispoziție.

Variat

În funcție de identitatea companiei, petrecerea poate fi tradițională, cu o atmosferă întreținută de o orchestră și de dansatori profesioniști. În cazul în care se dorește organizarea unei petreceri mai puțin formale, punem la dispoziție echipament special pentru karaoke. Muzica petrecerii poate fi asigurată de DJ sau live, oferim sonorizare și lumini arhitecturale.

 

 

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media