Distracția e în toi
Distracția e în toi

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Drobeta

Organizăm petreceri aniversare în Drobeta, zile onomastice, banchete sau petreceri de bal în sala noastră de evenimente, sala Prezident.

Într-un cadru festiv și distractiv vă ajutăm să vă luați „la revedere“ de la anii de liceu sau facultate ori să vă petreceți ziua onomastică alături de cei dragi sufletului dumneavoastră.

Sala Prezident poate găzdui o petrecere cu până la 250 de invitați, dacă este aranjată în stil theatre, sau 160 de persoane, dacă aranjamentul este în stil ballroom. În ceea ce privește meniul, acestea poate fi de tip bufet sau clasic, în funcție de preferințe.

CONTACT

+40 372 528 828
drobeta@continentalhotels.ro

restaurant continental drobeta

Preparatele

Vă oferim un meniu personalizat, pregătit cu atenție de către bucătarii noștri, antrenați în restaurantul Continental. Aranjăm preparatele cu inventivitate, astfel încât să vă surprindem plăcut pe dumneavoatră și cei prezenți la distracție.

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin

Experiența

Avem în spate sute de evenimente organizate, de amploare sau mai restrânse, iar din fiecare eveniment am învățat câte ceva nou. De aceea, vă vom suprinde cu elemente inedite, ca flambarea unor preparate pentru deliciul invitaților.

Atmosfera

Echipa noastră de profesioniști vă va consilia pentru a găsi cele mai bune variante de divertisment pentru invitații prezenți, de la alegerea muzicii la sistemul de iluminat.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media