Un hotel impunător
Un hotel impunător

Despre Noi

Despre Noi

Vechea denumire a hotelui Continental Drobeta Turnu Severin a fost „Hotel Parc“. Istoria hotelului Parc din Drobeta Turnu Severin curge în paralel cu realizarea unui obiectiv industrial de excepție al României și anume Hidrocentrala de la Porțile de Fier I, cea mai mare hidrocentrală de pe fluviul Dunărea, situată la aproximativ 15 km în amonte.

Pentru un asemenea colos era nevoie de forță de muncă pe măsură. Așa se face că în zonă au venit muncitori din toate colțurile țării, pentru care trebuia asigurată cazarea. Astfel, în vara anului 1967, a început construcția unei adevărate bijuterie arhitectonice pentru acele vremuri, hotelul Parc – nume ce și-l va menține pană în 1997, când a fost preluat de lanțul hotelier Continental și a devenit „Continental Drobeta Turnu Severin“.

Construcția acestui obiectiv a fost definitivată undeva în jurul anului 1969.

Hotelul a fost ridicat pe mai multe niveluri, impunător și plin de personalitate, fiind situat pe una din terasele municipiului Drobeta Turnu Severin, în mijlocul celui mai mare și frumos parc al orașului, parcul Rozelor.

După modernizări, hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin are dotări și facilități potrivite călătorului modern. Ne reinventăm în permanență, însă păstrăm calitatea serviciilor și atmosfera caldă cu care am obișnuit oaspeții de-a lungul timpului.

Hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin, situat pe Bulevardul Carol, pe partea stângă a Dunării, se află la o distanță mică de principalele puncte de interes ale orașului. Oferă o priveliște panoramică unică datorită Dunarii, cu al său spectacol de culori și peisaje.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media