hotel

Continental Drobeta Turnu Severin ***

Continental Drobeta Turnu Severin este un hotel de 3 stele, situat central, în mijlocul celui mai mare și frumos parc al orașului Drobeta Turnu Severin. Hotelul se află în vecinătatea Palatului Culturii „Teodor Costescu“ și a Fântânii Cinetice, la mai puțin de 500 m de Consiliul Județean și de Primărie.

Dacă vă aflați în căutarea unui hotel în Drobeta Turnu Severin, atunci Continental este alegerea potrivită. Camerele hotelului Continental oferă o vedere panoramică asupra Dunării sau către Parcul Rozelor, iar hotelul este unul cu tradiție, recunoscut pentru personalul amabil și serviciile de calitate.

Citește mai mult

facilități

Servicii și facilități

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Preț parcare autoturism 3 lei/h sau 20 lei/24h. Accesul in parcare se face pe bază de jetoane. Parcarea este gratuită pentru turiștii cazați în camere Deluxe.

Vă oferim internet de mare viteză prin tehnologia Wireless în tot hotelul, atât în camere, cât și pe holurile hotelului sau în restaurantul nostru.

Continental Drobeta Turnu Severin dispune de un centru de conferințe ce poate găzdui diverse evenimente corporate, de la întruniri sau sedințe private până la conferințe de presă sau simpozioane. Vă punem la dispoziție două săli echipate cu facilitățile necesare pentru o bună desfășurare a evenimentelor companiei dumneavoastră.

La recepția hotelului, personalul nostru vă stă la dispoziție cu informații și hărți turistice cu ajutorul cărora să ajungeți la destinația dorită.

Acceptăm animale de companie (de talie mică <10kg) contra unui tarif de 65 RON/ noapte/ animal. În funcție de politica hotelului, acest serviciu poate suferi restricții sau modificări. Vă rugăm să contactați recepția pentru mai multe informații.

 • Aer condiționat
 • Cameră de bagaje
 • Hărți turistice
 • Informații turistice
 • Lift
 • Lustruire pantofi
 • Ziare
 • Business corner
 • Cafenea
 • Catering
 • Copiator
 • Fax
 • Mic dejun bufet
 • Parcare
 • Restaurant
 • Room service
 • Serviciu Spălătorie
 • Terasă

restaurant

Restaurante

Restaurantul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este unul dintre cele mai selecte și cunoscute restaurante din Drobeta Turnu Severin. Meniul cuprinde o selecție de preparate diverse, pline de gust și culoare, din gastronomia internațională, dar și din cea tradițional românească. În timpul verii, masa poate fi servită pe terasa restaurantului, într-o atmosferă plăcută. Pentru a încheia o zi lungă și aglomerată, barul de zi al hotelului vă stă la dispoziție cu băuturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat și cafea gustoasă.

Restaurant Drobeta Turnu Severin

Restaurant Drobeta Turnu Severin

Restaurantul hotelului nostru este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute locuri din Drobeta Turnu Severin.

MIC DEJUN

L-V: 06:30 – 10:00
S-D: 07:00 – 10:00

CINĂ

L-D: 18:00 – 21:30

Hotel bar

Hotel bar

Barul hotelului este extrem de elegant și vă stă la dispoziție cu băuturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat și cafea gustoasă.

Program

L-D: 18:00-21:30

evenimente

Evenimente

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin vă pune la dispoziție mai multe saloane de evenimente în cadrul cărora se pot organiza atât nunți,  botezuri sau petreceri private, cât și petreceri corporate, petreceri de Crăciun, conferințe sau întâlniri de afaceri. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă stea mereu la dispoziție și să vă îndeplinească orice solicitare. Așadar, pentru a avea un eveniment perfect, indiferent că este un eveniment privat ori un eveniment business, veți fi coordonat de către unul dintre managerii noștri de evenimente.

Evenimente private
Evenimente corporate
Săli de conferință

Măsurile de distanțare socială împotriva COVID-19 au determinat micșorarea capacității sălilor. Vezi noile informații.

Sală de conferință Dr. Tr. Severin

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Appolodor806050407050106
President2501607510020080330

Sală de conferință Dr. Tr. Severin

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Appolodor302420204020106
President11070305010020330

Sala Apollodor

Sala de conferințe Apollodor permite organizarea conferințelor și a evenimentelor importante, aceasta având o capacitate maximă de 80 locuri. Sala oferă confortul și logistica necesară unui eveniment reușit, datorită facilităților pe care le oferă. Sala este dotată cu aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit.

La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

Sala President

Sala de conferințe President a fost renovată recent și are o capacitate de 250 de locuri. Salonul poate găzdui atât evenimente private, cât și conferințe de mare anvergură. Încăperea dispune de lumină naturală și de o deschidere spre Parcul Rozelor, fapt ce poate contribui la succesul evenimentului corporate datorită cadrului perfect pentru relaționarea între invitați.

Sala oferă un cadru elegant pentru desfășurare, fiind dotată cu toate facilitățile necesare unei eveniment corporate: aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și internet WiFi gratuit. La cerere punem la dispoziție sisteme audio & video, echipament IT, videoproiector, pupitru, servicii de secretariat și traducere.

contact

Contact Hotel Drobeta Turnu Severin

Hotelul Continental Drobeta Turnu Severin este situat pe Bulevardul Carol l, la numărul 2, în centrul orașului, în apropierea gării și la o distanță de aproximativ 500 metri de principalele instituții ale statului. Ne puteți contact oricând prin email la adresa drobeta@continentalhotels.ro sau prin telefon recepție +40 372 528 828.

Mai multe informații

Contact Continental Drobeta Turnu Severin ***

+40 372 528 828

drobeta@continentalhotels.ro

Bd. Carol I nr.2, cod 220111, Drobeta Turnu Severin, România

Check-in

De la ora 15:00

Check-out

Până la ora 12:00

Continental Hotels – Sediul Central

Call center:+40 372 121 721

reservation@continentalhotels.ro

sales@continentalhotels.ro

Continental Drobeta Turnu Severin